Honkajoki tarvitsee valtuutetut joilla on rohkeutta päätöksiin ja selkäranka seisoa niiden takana. Perussuomalaisista löytyy.

Sosiaali – ja terveyspalvelut ovat siirtymässä maakunnallisiksi. Alkuvaiheessa ja myöhemminkin tarvitaan edunvalvontaa ja verkostoja, jotta honkajokisten palvelut pystytään edelleen säilyttämään mahdollisimman kattavina. Meiltä löytyy apuja myös tähän.

Meidän on huolehdittava kunnallisiksi jäävistä koulutuspalveluista ja kehitettävä niitä mahdollisuuksien mukaan edelleen. Nämä ovat perusedellytys kuntamme tulevaisuudelle. Tässä yhteydessä on syytä muistaa myös muut sivistystoimen palvelut, kirjasto, kulttuuri ja vapaa–aikatoimi, jotka luovat henkistä hyvinvointia niin nuorille, kuin vanhoillekin kuntalaisille, unohtamattta mahdollisuuksia urheiluun ja muuhun kuntoliikuntaan.

Päivähoidon suhteen tavoite on saada päiväkotihanke mahdollisimman nopeasti maaliin. Tätä puoltavat paitsi taloudelliset, mutta myös toiminnalliset näkökulmat.

Pienen kunnan selkeä etu on sen ketteryys. Tätä meidän tulee kehittää entisestään. Hankkeet, luvitukset ja kaikki kunnallisen päätöksen vaativat asiat pitää saada käsiteltyä nopeasti ja joustavasti. Tämä on jopa markkinointietu ja tässä yhteydessä on hyvä lanseerata termi : Honkajoen malli. Tätä ei voi vyöryttää pelkästään virkamiehille ja muille työntekijöille, vaan luottamushenkilöiden on osallistuttava keskeisesti prosessiin. Se vaatii huomattavan määrän työtä ja me perussuomalaiset olemme siihen valmiita.

Tulevaisuudessa saamme hyvin todennäköisesti hyvästellä ainakin suurimman osan valtionosuuksista, siksi elinkeinotoimi verotulojen hankkimiseksi näyttelee suurta osaa toiminnasta. Olosuhteet on saatava houkutteleviksi, niin asukkaiden, kuin yritystenkin näkökulmasta. Meillä on luontoa, tilaa ja tarvittavat palvelut. Meiltä löytyy mahdollisuuksia rauhaan ja moottorin pärinään.

Olemme yhteistyökykyinen, näkyvä ja kuuluva ryhmä. Me olemme tavoitettavissa ja ajamme kuntalaisten etua tasapuolisesti. Honkajoella tulee olla hyvä elää vauvasta vanhuuteen.

Valitse Perussuomalaiset.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa